Even voorstellen...
Tijdens mijn jarenlange ervaring als eindverantwoordelijke bij enkele grootwinkelbedrijven werd ik vrijwel dagelijks geconfronteerd met een grote verscheidenheid aan conflicten.

Ik schepte er groot genoegen in om deze conflicten samen met de betreffende partijen op te lossen zonder dat er “verliezers” waren. In feite was ik destijds al een mediator.

Als zelfstandig ondernemer ben ik nu actief als geregistreerd MfN Registermediator en MfN Familiemediator onder de naam Houkes Consulting. Ik mag mezelf ondertussen een ervaren mediator noemen, die voor zowel de Rechtbank te Maastricht als ook het Juridisch Loket Familiezaken mag afhandelen.

Alle conflicten zijn mediabel!
U kunt bij mij dan ook terecht voor onder andere: familie mediation (echtscheiding), arbeid gerelateerde conflicten (zoals exit-mediation), interne en externe conflicten.

Aangezien ik de mening ben toegedaan dat alles mediabel is kunt u voor alle denkbare conflictsituaties bij mij terecht. Door mijn oplossingsgerichte werkwijze zal een mediation normaliter tussen de 3 en 5 gesprekken van ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Doordat ik beschik over een eigen mediationruimte worden de kosten voor u als klant laag gehouden zodat een mediation snel en efficiënt kan plaatsvinden. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik u bezoek. Kijk voor meer informatie op de pagina: tarieven.